€8,13
GRATIS bezorging maandag, 30 januari als je €20 besteedt aan producten die door Amazon worden verzonden. Gegevens
Of snelste Bezorging morgen, januari 28. Bestel binnen 17 u 56 m. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 8,13","priceAmount":8.13,"currencySymbol":"€","integerValue":"8","decimalSeparator":",","fractionalValue":"13","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"Smu%2BKmN4O6%2B4ja565nBN9gTg6OcScHz8uaupEOoWPuEFhABEgJgbLe28lIYzEKLmsMTPvKbrPLDJ8vqg%2Bk6aHUnjRXdrnPEHmL8p2mO4hX9s1P%2FW4FurBJmgZPUk%2FMn6c%2BP%2FN7LBSg%2FeyeZzmZRp7s7zwnIeZB8R","locale":"nl-BE","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 8,13 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 8,13
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon.com.be
Verkocht door
Amazon.com.be
Verzonden vanuit
Amazon.com.be
Verkocht door
Amazon.com.be
AVENUE MANDARINE - Graffy...
Heb je er een te koop?

AVENUE MANDARINE - Graffy Roll - rol 5 m x 35 cm - poster 90 g, voorgedrukt, tekening 50 cm, 10 keer - enorme poster om in te kleuren - jungle motief - GY127C

4.5 van 5 sterren 4 beoordelingen

€8,13
Jungle

Je aankoop verbeteren


Over dit item

  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • Grote schilderen: De Graffy Roll Roll is een ideale standaard voor kinderen. De grote, voorgedrukte poster meet 5 meter, met een tekening van 50 cm herhaalt zich 10 keer. Ontwerp en personaliseer alles of deel van de Poëzie-vinger-tekeningen naar jouw inspiratie. Herhalingen maken het mogelijk om kleur- en variatiepellen te maken. Graffy Roll is ideaal voor de opvoeding van kinderen met kleuren en tekenkunst.
 • Ideaal voor verzamelingen: De grote grootte van de poster is ideaal voor gemeenschapen, kleuterscholen, veel gezinnen of gewoon om de kinderen op een regenachtige dag met speelse activiteit te bezighouden. Met de 10 tekeningen kan elk kind zijn creativiteit uitdrukken.
 • Praktisch en praktisch: Na het uitrollen kan de poster aan de muur worden geklemd en dienen als een enorme poster om in te kleuren. De rol kan op een grote tafel worden opgerold om kinderen op de hele tekeningen te laten tekenen. Je kunt ook elk van de scènes voor 10 tekeningen of 10 verschillende kinderen snijden. De rol van 90 g is gemakkelijk in een kast op te bergen.
 • De collectie Graffy Rolls, een hoogwaardige productassortiment: Graffy Rolls zijn verkrijgbaar in verschillende thema's om plezier en sfeer te variëren (ecologische stad, dinosaurus, piraten, voorgeschiedenis, boerderij...). Bovendien worden al onze rollen op FSC-gecertificeerd 90 g papier gedrukt.
 • Aandacht op de schoon: Avenue Mandarine begeleidt kinderen en ouders met elegante en creatieve spelletjes. Wij bieden frisse en actuele tinten, zachte illustraties, zachte en poëzie afdrukken om de ontdekking, het spel en het leren van de zintuigen van kinderen van 2 tot 10 jaar te bevorderen.

Koop het met

 • AVENUE MANDARINE - Graffy Roll - rol 5 m x 35 cm - poster 90 g, voorgedrukt, tekening 50 cm, 10 keer - enorme poster om in te
 • +
 • Cornebidouille
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.com.be Retourbeleid::Ongeacht je wettelijke herroepingsrecht, geniet je van een retourrecht van 30 dagen voor vele producten. Voor uitzonderingen en voorwaarden, zie Retourgegevens.

Productbeschrijving

Description du produit

Graffy Roll is een ideale hulp voor kinderen. De grote, voorgedrukte poster meet 5 m, met een 50 cm lange tekening. Ontwerp alles of deel van de poëzie-vingerafdrukken, geheel naar jouw inspiratie. Het grote formaat van de poster is ideaal voor gemeenschapen, kleuterscholen, veel gezinnen of gewoon om kinderen op een regenachtige dag met speelse activiteit te bezighouden. De 10 ontwerpen maken elk kind zijn creativiteit tot uitdrukking te brengen.

Avertissement De Sécurité

Geen waarschuwing


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,5 van 5 sterren
4,5 van 5
4 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
50%
4 sterren
50%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 4 klant beoordelingen.