€7,99 (€7,99 / unité)
GRATIS bezorging dinsdag, 28 maart als je €20 besteedt aan producten die door Amazon worden verzonden. Gegevens
Of snelste Bezorging morgen, maart 27. Bestel binnen 21 u 41 m. Gegevens
Op voorraad
[{"displayPrice":"€ 7,99","priceAmount":7.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"7","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"yz3YXraZ26u16OG2gWZRh3bdXQyUwRjJT%2Bd4%2BsxB2pj4DM8T9p6GfdCQflx7JtFClVooB6i03bC7D70B1KfQbaeBp9QlLQb%2FcstyxFBLDLSsn0i54zzahix6WsdInscZiSe4Ne3emNwX3Q9kNtAWf6zfJkWbG4TH","locale":"nl-BE","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 7,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 7,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Betaling
Veilige transactie
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon.com.be
Verkocht door
Amazon.com.be
Betaling
Veilige transactie
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon.com.be
Verkocht door
Amazon.com.be
Heb je er een te koop?

Kersenpit-warmtekussen baby 180 g rond 15 cm ecologisch 100% katoen warmte koudetherapie massage (auto's)

4.2 van 5 sterren 33 beoordelingen

€7,99 (€7,99 / unité)
Auto's.

Je aankoop verbeteren


Over dit item

 • Warmwaterflessen met kersenpitten zijn een optimale combinatie van hoge efficiëntie en vol natuur. Ze bestaan voor 100% uit kindveilige stoffen. De basis is geselecteerde, gedroogde kersenpitten. Het geheel wordt afgerond door een hoogwaardig katoen. Esthetische en aangename verpakking.
 • Door zijn kwaliteit en veiligheid overtreft hij gewone warmwaterflessen. Warmte wordt langer vastgehouden en natuurlijker afgegeven. Er bestaat geen risico dat de huid van je kind verbrand of beschadigd wordt. De warmwaterkruik kan ook koud worden gebruikt, het heeft geen vaste vorm, de vulling blijft los en vormt zich goed naar het lichaam.
 • De gebruikte stoffen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor producten. De reiniging van de kersenpitten kan alleen door natuurlijke methoden zonder chemicaliën worden uitgevoerd. Ze zijn ook gebruikt voor herhalende microbiologische testen. Voor alle motieven gebruiken wij 100% katoen volgens Öko-Tex 100 gecertificeerd.
 • Dankzij het juiste gewicht (ongeveer 180 g) en afmetingen (gemiddeld 15 cm cirkel) worden ze niet verwarmd of gekoeld. Het gebruik van de warmwaterkruik veroorzaakt geen brandwonden, vorst, vergiftiging met de vulling, of allergische huidletsels. Ze zijn absoluut veilig.
 • Onmisbaar voor de verschillende klachten van je kinderen. Helpt babykolieken, winderigheid en buikpijn te verlichten. Ideaal voor massages. Koud gebruik kan de koorts effectief verminderen. Het is ook ideaal voor bulten, blauwe plekken en alle wonden. Ouders weten ook het brede scala aan toepassingen in hun problemen te waarderen.

Vaak samen gekocht

 • Kersenpit-warmtekussen baby 180 g rond 15 cm ecologisch 100% katoen warmte koudetherapie massage (auto's)
 • +
 • Philips Avent SCH400/00 complete babyverzorgings-set, geel, 8 accessoires
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Description du produit

Warme toepassing: buikpijn, babykolieken of verstopping • Spierpijn en krampen • Kalmerende massage • Koude toepassing: verwondingen, schaafwonden, schokken, zwellingen • Oorpijn, koorts, hoofdpijn, insectenbeten, lichte brandwonden • Materialen voor de vervaardiging: 100% katoen - Kersenpitten schoongemaakt en gedroogd. Warmwaterkruik verwarmd? - Magnetron, 300-600 watt, max. 1 minuut in de oven, 120 °C, ongeveer 4 minuten, op de radiator, tot de warmwaterkruik warm genoeg is. Hoe koel je de warmwaterkruik af? Voor ca. 30-60 minuten in de vriezer. Het beste in een schone en droge aluminium zak bewaren. De warmwaterkruik mag niet worden gewassen. Bij het wassen verliezen de kersenpitten hun lage luchtvochtigheid en kunnen ze tot verbrandingsgevaar leiden. Bij vervuiling kan het katoen met een vochtige doek worden gereinigd.

Avertissement De Sécurité

Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden wegens verstikkingsgevaar door kleine onderdelen. Controleer voor elk gebruik zorgvuldig dat alle naden intact zijn. Bij losse naad bestaat er een gevaar voor verstikking en verstikkingsgevaar. Een verwarmingskussen is geen speelgoed. Gebruik het kussen niet zonder toezicht van volwassenen. Verbrandingsgevaar Controleer de temperatuur van het verwarmingskussen voordat je het gebruikt of andere personen ter beschikking stelt door de temperatuur op de rug van de hand te testen. Let op: Laat het kussen volledig afkoelen voordat je het weer opwarmt. Als de warmte te lang is, het te hoge vermogensniveau of de grillfunctie is geactiveerd, kan er oververhitting en schade aan het kussen optreden, brandwonden op de huid of zelfs brandschade. Een extreme hypothermie (duurzame opslag in het vriesvak) kan ook het kersenstenen kussen beschadigen.

Productgegevens

Technische gegevens

Algemene informatie

Extra informatie

Feedback

Wil je ons informeren over een lagere prijs?

Kersenpit-warmtekussen baby 180 g rond 15 cm ecologisch 100% katoen warmte koudetherapie massage (auto's)


Lagere prijs gevonden? Laat het ons weten. Hoewel we niet elke prijs kunnen bieden, gebruiken we je feedback om onze prijzen competitief te houden.

Waar heb je een lagere prijs gezien?

URL:
Prijs incl. btw: (EUR)
Verzendkosten: (EUR)
Datum van de prijs:
/
/

Naam van winkel:
Plaats:
Postcode:
Prijs incl. btw: (EUR)
Datum van de prijs:
/
/


Meld je aan om feedback te geven.

Productgegevens

 • Stopgezet door fabrikant ‏ : ‎ Nee
 • Productafmetingen ‏ : ‎ 15 x 15 x 3 cm; 160 gram
 • Fabrikant ‏ : ‎ MEDI PARTNERS
 • ASIN ‏ : ‎ B07L8JPC5J
 • Modelnummer item ‏ : ‎ Medi Partners
 • Land van herkomst ‏ : ‎ Poland
 • Klantenrecensies:
  4.2 van 5 sterren 33 beoordelingen

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,2 van 5 sterren
4,2 van 5
33 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit België

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van België

Beste recensies uit andere landen

Kindle Customer
4,0 van 5 sterren Pretty cover
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk 🇬🇧 op 22 december 2020
Kleur: Auto's.Geverifieerde aankoop
S. W.
4,0 van 5 sterren Super und hübsch.
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 11 september 2022
Kleur: Auto's.Geverifieerde aankoop
Sihame
3,0 van 5 sterren Bien mais pue
Beoordeeld in Frankrijk 🇫🇷 op 28 september 2021
Kleur: Auto's.Geverifieerde aankoop