€7,99 (€7,99 / unité)
Gratis bezorging , voor bestellingen vanaf €20 met verzending door Amazon.
Tijdelijk niet op voorraad.
Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.
[{"displayPrice":"€ 7,99","priceAmount":7.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"7","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"iof8wEF09d5VpWEuJjJjJOVRw5qAVFNYZE9IKDbp9pFcpQOqbnZS%2F%2BJyGccBf%2FSAxoQmKrwajuO5a%2BdBhFS56bf9ip2sIsluaWuMGqIxDWAjIoWJIqz5sS05kSKGVIGMle9dJqAHmzgLl0CKcR5ryQdH%2BnzQdakq","locale":"nl-BE","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 7,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 7,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Betaling
Veilige transactie
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon.com.be
Verkocht door
Amazon.com.be
Betaling
Veilige transactie
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon.com.be
Verkocht door
Amazon.com.be
Heb je er een te koop?

Kersensteen verwarmingskussen voor baby 180g, rond, 15cm, milieuvriendelijk, 100% katoen, koude therapie warmte

4.3 van 5 sterren 102 beoordelingen

€7,99 (€7,99 / unité)
Schepsels

Je aankoop verbeteren


Over dit item

 • Warmwaterflessen met kersenpitten zijn een optimale combinatie van hoge efficiëntie en vol natuur. Ze bestaan voor 100% uit kindveilige stoffen. De basis is geselecteerde, gedroogde kersenpitten. Het geheel wordt afgerond door een hoogwaardig katoen. Esthetische en aangename verpakking.
 • Door zijn kwaliteit en veiligheid overtreft hij gewone warmwaterflessen. Warmte wordt langer vastgehouden en natuurlijker afgegeven. Er bestaat geen risico dat de huid van je kind verbrand of beschadigd wordt. De warmwaterkruik kan ook koud worden gebruikt, het heeft geen vaste vorm, de vulling blijft los en vormt zich goed naar het lichaam.
 • De gebruikte stoffen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor producten. De reiniging van de kersenpitten kan alleen door natuurlijke methoden zonder chemicaliën worden uitgevoerd. Ze zijn ook gebruikt voor herhalende microbiologische testen. Voor alle motieven gebruiken wij 100% katoen volgens Öko-Tex 100 gecertificeerd.
 • Dankzij het juiste gewicht (ongeveer 180 g) en afmetingen (gemiddeld 15 cm cirkel) worden ze niet verwarmd of gekoeld. Het gebruik van de warmwaterkruik veroorzaakt geen brandwonden, vorst, vergiftiging met de vulling, of allergische huidletsels. Ze zijn absoluut veilig.
 • Onmisbaar voor de verschillende klachten van je kinderen. Helpt babykolieken, winderigheid en buikpijn te verlichten. Ideaal voor massages. Koud gebruik kan de koorts effectief verminderen. Het is ook ideaal voor bulten, blauwe plekken en alle wonden. Ouders weten ook het brede scala aan toepassingen in hun problemen te waarderen.

Vaak samen gekocht

 • Kersensteen verwarmingskussen voor baby 180g, rond, 15cm, milieuvriendelijk, 100% katoen, koude therapie warmte
 • +
 • Philips Avent SCH400/00 complete babyverzorgings-set, geel, 8 accessoires
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Een van deze items kan eerder worden verzonden dan het andere.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Description du produit

Warme toepassing: buikpijn, babykolieken of verstopping • Spierpijn en krampen • Kalmerende massage • Koude toepassing: verwondingen, schaafwonden, schokken, zwellingen • Oorpijn, koorts, hoofdpijn, insectenbeten, lichte brandwonden • Materialen voor de vervaardiging: 100% katoen - Kersenpitten schoongemaakt en gedroogd. Warmwaterkruik verwarmd? - Magnetron, 300-600 watt, max. 1 minuut in de oven, 120 °C, ongeveer 4 minuten, op de radiator, tot de warmwaterkruik warm genoeg is. Hoe koel je de warmwaterkruik af? Voor ca. 30-60 minuten in de vriezer. Het beste in een schone en droge aluminium zak bewaren. De warmwaterkruik mag niet worden gewassen. Bij het wassen verliezen de kersenpitten hun lage luchtvochtigheid en kunnen ze tot verbrandingsgevaar leiden. Bij vervuiling kan het katoen met een vochtige doek worden gereinigd.

Avertissement De Sécurité

Let op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden wegens verstikkingsgevaar door kleine onderdelen. Controleer voor elk gebruik zorgvuldig of alle naden intact zijn. Bij losse naden bestaat het gevaar voor inslikken en verstikking. Een warmtekussen is geen kinderspeelgoed. Laat het kussen niet gebruiken zonder toezicht van volwassenen. Verbrandingsgevaar: Controleer de temperatuur van het warmtekussen voordat u het gebruikt of aan andere personen ter beschikking stelt door de temperatuur op uw rug van de hand te testen. LET OP: Laat het kussen volledig afkoelen voordat je het opnieuw verwarmt. Bij te lange verhitting, te hoog vermogensniveau of ingeschakelde grillfunctie kan het zowel in de magnetron als in de oven leiden tot oververhitting en beschadiging van het kussen, brandwonden op de huid of zelfs brandschade. Ook een extreme onderkoeling (permanente opslag in het vriesvak) kan het kersenpitkussen beschadigen.

Productgegevens

Technische gegevens

Algemene informatie

Extra informatie

Feedback

Wil je ons informeren over een lagere prijs?

Kersensteen verwarmingskussen voor baby 180g, rond, 15cm, milieuvriendelijk, 100% katoen, koude therapie warmte


Lagere prijs gevonden? Laat het ons weten. Hoewel we niet elke prijs kunnen bieden, gebruiken we je feedback om onze prijzen competitief te houden.

Waar heb je een lagere prijs gezien?

URL:
Prijs incl. btw: (EUR)
Verzendkosten: (EUR)
Datum van de prijs:
/
/

Naam van winkel:
Plaats:
Postcode:
Prijs incl. btw: (EUR)
Datum van de prijs:
/
/


Meld je aan om feedback te geven.

Productgegevens

 • Stopgezet door fabrikant ‏ : ‎ Nee
 • Productafmetingen ‏ : ‎ 15 x 15 x 3 cm; 159 gram
 • Fabrikant ‏ : ‎ MEDI PARTNERS
 • ASIN ‏ : ‎ B07L8HSZ5J
 • Modelnummer item ‏ : ‎ Medi Partners
 • Land van herkomst ‏ : ‎ Poland
 • Klantenrecensies:
  4.3 van 5 sterren 102 beoordelingen

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,3 van 5 sterren
4,3 van 5
102 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit België

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van België

Beste recensies uit andere landen

Mandy Stieglbauer
5,0 van 5 sterren 👍
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 8 juli 2021
Kleur: SchepselsGeverifieerde aankoop
descours
5,0 van 5 sterren Utile
Beoordeeld in Frankrijk 🇫🇷 op 5 juni 2021
Kleur: SchepselsGeverifieerde aankoop