€15,21 (€3,04 / l)
GRATIS bezorging maandag, 30 januari als je €20 besteedt aan producten die door Amazon worden verzonden. Gegevens
Of snelste Bezorging morgen, januari 28. Bestel binnen 19 u 7 m. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 15,21","priceAmount":15.21,"currencySymbol":"€","integerValue":"15","decimalSeparator":",","fractionalValue":"21","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"3KYtzbUjQtur%2F%2F9BqrE1uM7XlIaGDc5OcUN%2FKCCd3IqOfzqBE6D6DpGblxKFbZlsvgXyxOfgVtSHSTncpvI2XkoXB2FMux%2FMw3UT4jq3A0UFvLXaTSbSwpfrYOKOjuQQckxP%2FzJVGP1Q54O7iNXUH67blChFQLPb","locale":"nl-BE","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 15,21 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 15,21
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon.com.be
Verkocht door
Amazon.com.be
Verzonden vanuit
Amazon.com.be
Verkocht door
Amazon.com.be
Vilmorin potgrond, 5 lite...
Heb je er een te koop?

Vilmorin potgrond, 5 liter zak, verzorging en onderhoud voor alle soorten orchideeën, bruin


€15,21 (€3,04 / l)
Uniek

Je aankoop verbeteren

Merk Vilmorin
Stijl Uniek
Gewicht van item 1.44 Kilogram

Over dit item

 • Speciale orchideeën: Drainerend, vochtig en licht, deze orchideeënaarde beschikt over een speciaal ontwikkelde compositie om je mooie bloemen te bieden en de omstandigheden voor de natuurlijke omgeving van deze prachtige planten na te bootsen.
 • Natuurlijk en biologisch: Gebruiksklaar en bevordert een rijke en stralende bloem. Dit product beschikt over een natuurlijke formule, vrij van chemische verbindingen, compatibel met biologische teelt.
 • Materiaal: Deze grond, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van orchideeën, bestaat uit gecomposteerde bast, vezelig veenmos en kokosvezels.
 • Gebruik: Ontworpen voor alle soorten orchideeën en alle toepassingen is deze potgrond geschikt voor het beplanten en verpotten van planten.
 • VILMORIN, het tuinplezier: Vilmorin begeleidt tuiniers bij al hun projecten, met eenvoud en gedeeld plezier, zodat zaaien, planten en oogsten een continuïteit zijn van kleine geneugten in de tuin.

Koop het met

 • Vilmorin potgrond, 5 liter zak, verzorging en onderhoud voor alle soorten orchideeën, bruin
 • +
 • Fertiligène 10 x kunstmest orchideeënstokjes
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Een van deze items kan eerder worden verzonden dan het andere.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

"Sinds 1743 ondersteunt Vilmorin tuinders bij al hun tuinprojecten en stelt ze hun knowhow ten dienste van hun verlangens. Door te werken aan verantwoord tuinieren, zet Vilmorin zich in voor het behoud en de verbetering van de rijkdommen van onze planeet, terwijl het een ervaring garandeert die rijk is aan plezier en resultaten. Beginnende tuiniers of ervaren groene handen, het Vilmorin-assortiment van producten en diensten dekt alle wensen: bloem- en groentezaden, zaailingen, bloembollen, gazon, aarde, tuinonderhoud, zaaiaccessoires, apparatuur, toepassingen en aangesloten objecten.

Onze orchideeëncompost is gebruiksklaar en wordt in kleine hoeveelheden verkocht voor het oppotten en planten van alle soorten orchideeën. Het is waterdoorlatend, vochtig en licht en is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud en de verzorging van deze prachtige planten. De samenstelling ervan is zodanig bestudeerd dat een overvloedige en schitterende bloei wordt verkregen door de omstandigheden te reproduceren die van nature gunstig zijn voor de ontwikkeling van deze weelderige planten.

Deze aarde moet 3-5 uur voor gebruik nat worden. Kies een pot met voldoende diameter, liefst in transparant plastic, en ballast deze met kiezels om te voorkomen dat de plant omvalt. Plaats de orchidee aan de zijkant van de pot om de groei van jonge scheuten mogelijk te maken en vervolgens met de potgrond te vullen. Niet voor 3 of 4 weken water geven.

Dit product is vrij van chemische stoffen en bestaat uit gecomposteerde bast, vezelige witte turf van veenmos en kokosvezels. De gebruikte grondstoffen in zijn samenstelling zijn UAB (bruikbaar in de biologische landbouw) gecertificeerd volgens EG-verordening nr. 834/2007. Deze grond voldoet ook aan de NF U 44-551 groeimedianorm.

Overige kenmerken:
Droge stof/bruto product: 35%
Organisch materiaal/droog materiaal: 65%
pH (H2O): 6,3
Geleidbaarheid (1/5): 10 mS/m
Wateropslagcapaciteit: 350 ml/liter potgrond."

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productgegevens

 • Productafmetingen ‏ : ‎ 35 x 25 x 5 cm; 1.44 kg
 • Fabrikant ‏ : ‎ Vilmorin Jardin
 • ASIN ‏ : ‎ B07PGM48R2
 • Modelnummer item ‏ : ‎ 6401305
 • Land van herkomst ‏ : ‎ France

Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies