Koop Meer en Bespaar: Algemene voorwaarden


Actie is geldig van 18 oktober 2022 tot 18 oktober 2023 onder voorbehoud van uitputting van het advertentiebudget.

De actie is enkel van toepassing op producten die worden verkocht en verzonden door Amazon en die worden vermeld op de Koop Meer & Bespaar pagina, zolang ze vermeld zijn op deze pagina ("Koop Meer & Bespaar-Producten"). Producten verkocht door derden en Amazon Warehouse deals zijn uitgesloten.

Als je minstens 4 Koop Meer & Bespaar-Product-artikelen aankoopt in één bestelling, zal je onmiddellijk een korting van 5% ontvangen op de Koop Meer & Bespaar-Producten. De artikelen kunnen behoren tot hetzelfde product of tot verschillende producten.

Als je minstens 8 Koop Meer & Bespaar-Product-artikelen aankoopt in één bestelling en je een Prime-lid bent, zal je onmiddellijk een korting ontvangen van 10% op de Koop Meer & Bespaar-Producten. De artikelen kunnen behoren tot hetzelfde product of tot verschillende producten.

Als je van de actie wenst te genieten, gebruik dan niet de 1-klik-aankoopmodus voor uw bestelling. Het bevestigingsbericht voor de toepassing van de actie wordt weergegeven in het besteloverzicht.

In het geval van een gedeeltelijke annulering van de bestelling door de klant of het retourneren van één van de artikelen in een bestelling die in aanmerking kwam voor een korting, behoudt Amazon het recht om een bedrag in te houden dat gelijk is aan de ontvangen korting op de terugbetaling.

Amazon behoudt het recht om deze actie op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, op te schorten of stop te zetten.

De algemene gebruiks- en verkoopvoorwaarden van Amazon.com.be zijn van toepassing.

Klik hier om alle categorieën te bekijken
Koop Meer en Bespaar

Koop 4 artikelen, geniet van 5% korting

Koop 8 artikelen, geniet van 10% korting met Amazon Prime

Bekijk de volledige algemene voorwaarden