Banner

Met een Amazon-account heb je toegang tot een grote selectie Kindle-e-books op Amazon in meer dan 40 talen, waaronder Frans, Nederlands, Duits en Engels. Probeer een boek alvorens je het koopt met een gratis proefexemplaar.

Schakel tijdens het lezen naadloos tussen apparaten, waaronder je telefoon, tablet of Kindle e-reader. Registreer je Kindle e-reader met je Amazon-inloggegevens, of download de gratis Kindle-leesapp om te beginnen met lezen zoals je het wilt, wanneer je het wilt.

Als je op deze knop klikt, zal je omgeleid worden van Amazon.com.be naar Amazon.nl

De Kindle Store waar je je apparaten en content beheert, wordt automatisch toegewezen op basis van je taal, woonadres en informatie die je tijdens de apparaatregistratie hebt verstrekt. Als je woonadres in België is, heb je toegang tot alle bovenstaande Kindle Stores, ongeacht de taal van de registratie en de site.


Kinde steps

Veelgestelde vragen

• Hoe krijg ik e-books voor mijn Kindle-apparaat?

Om Kindle e-books te kopen, gebruik je een bestaand of een nieuw gratis Amazon-account en voeg je een geldige betaalmethode toe. Je kunt e-books kopen in een van de Kindle Stores van je voorkeur: Amazon.fr, Amazon.nl, Amazon.com, Amazon.de.

Je hebt toegang tot miljoenen betaalde en gratis Kindle-e-books in meer dan 40 talen, waaronder Engels, Frans, Nederlands en Duits.

• Heb ik een Amazon-account nodig om Kindle e-books te kopen?

Ja. Om e-books te kopen in de Kindle Store, kun je je bestaande Amazon-account gebruiken of hier gratis een nieuw Amazon-account aanmaken.

• Welke betaalmethoden ondersteunt Amazon?

Amazon accepteert een reeks betalingsmogelijkheden, waaronder credit- en debitcards.

• Wat als ik een bestaand Amazon-account heb dat is gekoppeld aan een andere marktplaats, zoals Amazon.co.uk?

Zie hier voor informatie over het overzetten van een bestaand account van de ene Amazon-marktplaats naar de andere.

• Wat als ik een probleem heb met mijn Kindle-e-book?

Ga voor hulp bij Kindle e-books naar de Hulp voor Kindle-content pagina.