€74,99
GRATIS bezorging vrijdag, 12 mei

[{"displayPrice":"€ 74,99","priceAmount":74.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"74","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"y%2FgXOaftvwqfCCxrWUPiAAVvNH7y1NY5Jgq0Rmw6MQa5msdxDBOHnOrQTi7TJMvqbqwxcrkoKAwUGNcWfC%2BvOWmqCFHdu1SHwNc92Xf%2FpwVoTKYproggi8xaDuxMZEopJKidc5lZ2bXqDyOLXW9LdETGRNeq8Yj9","locale":"nl-BE","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 74,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 74,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Betaling
Veilige transactie
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon.com.be
Verkocht door
Amazon.com.be
Betaling
Veilige transactie
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon.com.be
Verkocht door
Amazon.com.be
Geheel nieuwe Echo Dot (5...
Je hebt dit gemarkeerd als een cadeau, dus het wordt niet gekoppeld aan je account. Als je een koppeling wilt maken naar je account, schakel je eerst de optie „Dit is een cadeau” uit
Account koppelen is niet beschikbaar bij het bestellen van meer dan $PREREG_MAX_QUANTITY van dit apparaat.

Geheel nieuwe Echo Dot (5e generatie, 2022-release) met klok | Internationale Versie | Slimme luidspreker met klok en Alexa | Wit | Nederlandse taal niet beschikbaar

3.1 van 5 sterren 30 beoordelingen

€74,99
Dit is het nieuwste model van dit product

Je aankoop verbeteren

  • Onze best klinkende Echo Dot tot dusver: geniet van een verbeterde audio-ervaring vergeleken met elke vorige Echo Dot met Alexa voor duidelijkere zang, diepere bas en levendig geluid in elke kamer.
  • Aanbevolen talen voor toegang tot skills en een optimale muziekervaring zijn Engels (Verenigde Staten) en Frans (Frankrijk). Nederlands is niet beschikbaar.
  • Kijk hoe laat het is en meer in één oogopslag: het verbeterde LED-display toont je de tijd, wekkers, het weer en meer.
  • Je favoriete muziek en content: speel in je hele huis muziek, audioboeken en podcasts af van Amazon Music Unlimited, Spotify en TuneIn of verbind via Bluetooth.
  • Alexa staat klaar om te helpen: vraag Alexa het weer, stel handsfree timers in, krijg antwoord op je vragen en luister zelfs naar moppen. Heb je een paar minuten extra nodig ’s ochtends? Tik gewoon op je Echo Dot met klok om je wekker te sluimeren.
  • Houd je huis comfortabel: bedien compatibele smart home-apparaten met je stem en routines die worden geactiveerd door binnentemperatuur sensoren. Maak routines om automatisch een slimme ventilator te starten als de binnentemperatuur boven je comfortzone komt.
  • Doe meer met apparaatkoppeling: vul je huis met muziek met behulp van compatibele Echo-apparaten in verschillende kamers.

Belangrijke informatie:

Bepaalde Alexa Skills en functies zijn mogelijk niet in alle landen en talen beschikbaar, en kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Klein formaat, grote mogelijkheden

Onze populairste slimme luidspreker heeft een strak ontwerp en verbeterde LED-display dat de tijd, het weer en meer weergeeft. Geniet overal in je huis van verbeterde audio voor levendig geluid, blijf op schema met hulp van Alexa en bedien compatibele smart home-apparaten.

Klein formaat, grote mogelijkheden
 Klein formaat, grote mogelijkheden

Kijk wat voor weer het is en meer in een oogopslag

Het verbeterde LED-display toont je de tijd, het weer en meer wanneer je het Alexa vraagt.

 Kijk hoe laat het is en meer in een oogopslag

Onze best klinkende Echo Dot tot dusver

De Echo Dot heeft een verbeterde luidsprekerkwaliteit, die duidelijkere zang en diepere bas levert voor een rijk, levendig geluid. Vraag Alexa om muziek, podcasts en luisterboeken af te spelen en geniet overal in huis van een dynamische audio-ervaring.

“Alexa, play today's hits.”

Onze best klinkende Echo Dot tot dusver

Alexa helpt graag

Maak het gemakkelijker voor jezelf thuis. Alexa staat de hele dag klaar om te helpen met weer- en nieuwsupdates, handsfree timers en herinneringen, antwoorden op je vragen en kan je zelfs moppen vertellen.

Help je woning comfortabel te houden

“Alexa, turn on the living room lights.”

Bedien je woning met je stem

Bedien je woning met je stem

In combinatie met compatibele lampen, slimme stekkers of andere apparaten kun je met de Echo Dot je slimme woning bedienen met je stem of op basis van de binnentemperatuur. Maak routines om verlichting aan te doen of muziek af te spelen op een gepland tijdstip.

Tik om muziek te pauzeren of de wekker te sluimeren

Met een simpele tik kun je een nummer pauzeren of een gesprek beëindigen. Heb je een paar minuten extra slaap nodig? Tik gewoon om te sluimeren.

 Tik om muziek te pauzeren of de wekker te sluimeren
 Ontworpen om je privacy te beschermen

Ontworpen om je privacy te beschermen

Alexa- en Echo-apparaten zijn gemaakt met meerdere lagen privacybescherming. Slimme Echo-luidsprekers hebben een Microfoon Uit-knop waarmee de microfoons elektronisch worden uitgeschakeld. Je hebt ook controle over je spraakopnames en kunt ze op elk moment bekijken, beluisteren of verwijderen. Meer informatie over privacy.

Doe meer met apparaatkoppeling

Echo Dot + een andere Echo

Echo Dot + een andere Echo

Vul je huis met muziek door compatibele Echo apparaten te gebruiken in verschillende kamers.

Eenvoudig in te stellen en te gebruiken

Stap 1

Stap 1

Sluit de Echo Dot aan.

Stap 2

Stap 2

Maak verbinding met het internet met behulp van de Alexa-app.

Stap 3

Stap 3

Vraag Alexa om muziek, het weer, nieuws en meer.

Elke dag is een Dag van de Aarde

Je hoeft geen milieuwetenschapper te zijn om duurzame keuzes te maken. We hebben duurzaamheid geïntegreerd in het ontwerp van dit apparaat. Hier volgt hoe:

materials

Materialen

55% van de gebruikte kunststoffen is gerecycleerd uit consumentenafval.
95% van de gebruikte stof is gerecycleerd uit consumentenafval.
Apparaat, kabel en adapter inbegrepen.

renewableEnergy

Schone energie

Amazon bouwt nieuwe wind- en zonneparken om schone energie te produceren, die equivalent is aan de elektriciteit die door dit apparaat wordt gebruikt. Bezoek de duurzaamheidswebsite voor meer informatie.

packaging

Apparaat­ verpakking

99% van de verpakking van het apparaat is gemaakt van houtvezelmateriaal uit verantwoord beheerde bossen of gerecycleerde bronnen.

lowPower

Laag Verbruik-modus

Om het energieverbruik te verminderen, gaat dit apparaat in de Laag Verbruik-modus wanneer het inactief is. De Laag Verbruik-modus is niet beschikbaar voor bepaalde gebruikersconfiguraties. Zie voor meer informatie Beperkingen in de Laag Verbruik-modus.

Vergelijk Echo-apparaten

Prijs Vanaf: € 64,99 Vanaf: € 119,99
Beoordelingen 3.9 van 5 sterren (23) 3.5 van 5 sterren (2)
Alexa ingebouwd check mark check mark
Releasejaar 2022 2020
Luidsprekers 44 mm naar voren gerichte luidspreker 76 mm neodymium woofer en dubbele naar voren gerichte 20 mm tweeters
Audio-ondersteuning Lossless high-definition Lossless high-definition, Dolby-audio
Line in/uit 3,5 mm lijn in/uit
Scherm LED display on Echo Dot with clock
Privacyregeling Ingebouwde uitschakelkop voor microfoon en in-app privacyregeling Ingebouwde uitschakelkop voor microfoon en in-app privacyregeling
Temperatuursensor check mark check mark
Ingebouwde Zigbee smarthome-hub check mark
Afmetingen 100 x 100 x 89 mm (B x D x H) 144 x 144 x 133 mm (B x D x H)

Technische gegevens

Echo Dot (5e generatie) met klok

Echo Dot (5e generatie) met klok

Afmetingen

100 x 100 x 89 mm

Gewicht

349 gr
Werkelijke grootte en gewicht kunnen variëren door productieproces.

Audio

44 mm voorwaarts gerichte luidspreker.

Scherm

LED-display.

Wifi-connectiviteit

Wifi vereist. Dual-band wifi ondersteunt 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 en 5 GHz) netwerken. Ondersteunt geen verbinding met ad-hoc- (of peer-to-peer-) wifi-netwerken.

Smart home-protocollen

Wifi, Bluetooth Low Energy Mesh.

Bluetooth-connectiviteit

A2DP-ondersteuning (Advanced Audio Distribution Profile) voor audiostreaming van je mobiele apparaat naar Echo Dot of van Echo Dot naar je Bluetooth-luidspreker. AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) voor spraakbesturing van aangesloten mobiele apparaten. Handsfree spraakbesturing wordt niet ondersteund voor Mac OS X-apparaten. Bluetooth-luidsprekers waarvoor pincodes zijn vereist, worden niet ondersteund.

Systeemvereisten

Echo Dot is klaar om verbinding te maken met je wifi. De Alexa-app is geschikt voor Fire OS-, Android- en iOS-apparaten en is ook toegankelijk via je webbrowser. Ondersteunde besturingssystemen. Bepaalde Skills en diensten kunnen een abonnement vereisen of andere kosten met zich meebrengen.

Configuratietechnologie

Met de eenvoudige wifi-configuratie van Amazon kunnen klanten in enkele eenvoudige stappen slimme apparaten verbinden met hun wifi-netwerk. De eenvoudige wifi-configuratie is nogmaals een manier waarop Alexa steeds slimmer wordt.

Garantie en service

Amazon Echo Dot (5e generatie) wordt verkocht met een beperkte garantie van één jaar die door de fabrikant wordt verstrekt. Als je consument bent, is de beperkte garantie een aanvulling op je consumentenrechten en die brengt deze rechten op geen enkele wijze in gevaar. Dit betekent dat je nog steeds aanvullende rechten hebt, zelfs nadat de beperkte garantie is verlopen (klik hier voor meer informatie over je consumentenrechten). Het gebruik van Amazon Echo Dot is onderworpen aan de voorwaarden die hier kunnen gevonden worden.

Toegankelijkheidsfuncties

De Alexa-app en producten die geschikt zijn voor Alexa bevatten verschillende functies voor klanten met toegankelijkheidsbehoeften op het gebied van zicht, gehoor, mobiliteit en spraak. Vind hier meer informatie over Alexa-toegankelijkheid.

Wat zit er in de doos

Echo Dot (5e generatie) met klok, Glacier White netadapter (15 W) en snelstartgids.

Generatie

Echo Dot 5e generatie met klok (2022-release).

Privacyfuncties

Activeringswoord-technologie, streamingindicatoren, Microfoon Uit-knop, de mogelijkheid om je spraakopnames te bekijken en te verwijderen en meer. Bezoek de pagina Alexa, Echo-apparaten en jouw Privacy om te ontdekken hoe Alexa- en Echo-apparaten zijn ontworpen om jouw privacy te beschermen.

Talen

Alexa spreekt Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans (aanbevolen taal voor toegang tot Skills: UK Engels).

Alexa-skills en -functies

Alexa maakt je leven gemakkelijker, zinvoller en leuker door je met je stem je wereld te laten bedienen. Alexa kan je helpen meer te halen uit de dingen waar je al van houdt en nieuwe mogelijkheden te ontdekken waar je nooit aan hebt gedacht.

Op zoek naar specifieke informatie?

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

3,1 van 5 sterren
3,1 van 5
30 wereldwijde beoordelingen

Recensies filteren op

Beste recensies uit België

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 30 januari 2023
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 4 februari 2023
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 23 december 2022
Een iemand vond dit nuttig
Melden
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 16 februari 2023
Klantafbeelding
5,0 van 5 sterren Parfait ! Français belge !
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 16 februari 2023
C’est parfait ! NEUF !
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 11 januari 2023
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 23 december 2022
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 30 november 2022
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 11 januari 2023
10 mensen vonden dit nuttig
Melden