Amazon.com.be: Klantenrecensies: Bosch Professional 43-delige Schroefbitset Extra Hard (PH-, PZ-, Hex-, T-, TH-, S-Bit, Accessoires Boormachines en Schroevendraaiers)
Ga naar primaire content
Winkel- wagen
Alle
Prime Lente Deals Cadeau-ideeën Verkopen Klantenservice Belgische merken
Deals

• Bosch Professional 43-delige Schroefbitset Extra Hard (PH-, PZ-, Hex-,...
  • ›

doorBosch Accessories
Stijlnaam: 43 St. (PH,PZ,SL,T,TH)Wijzigen
Een recensie schrijven
Hoe werken klantenrecensies en -beoordelingen

Klantenrecensies, waaronder sterbeoordeling van producten, geven klanten meer informatie over het product en helpen bij de beslissing of dit het juiste product voor hen is.

Om de totale sterbeoordeling en procentuele uitsplitsing per ster te berekenen, gebruiken we niet gewoon het gemiddelde. In plaats daarvan houdt ons systeem rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de recensent het item op Amazon heeft gekocht. Bovendien worden de recensies ook geanalyseerd op betrouwbaarheid.

Meer informatie over hoe klantenrecencies werken op Amazon
Alle koopopties bekijken

Meld je aan om recensies te filteren
49.232 beoordelingen in totaal, 7.953 met recensies

Er is een probleem opgetreden tijdens het filteren van de recensies. Probeer het later opnieuw.

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands

Vanuit België

Stef. Jan.
4,0 van 5 sterren Je m'attendais à mieux
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 17 februari 2023
Stijlnaam: 43 St. (PH,PZ,SL,T,TH)Geverifieerde aankoop
L'article correspond aux photos et à la description donnée par le vendeur
Envoi rapide
Pratique et efficace
Manufacture un peu faible à mon avis, après quelques utilisations des traces d'usure apparaissent déjà
    Er worden 0 opmerkingen

Er is een probleem opgetreden tijdens het laden van de opmerkingen. Probeer het later opnieuw.

Cornélis Yvan - Dupont Carol
5,0 van 5 sterren Top quality
Beoordeeld in België 🇧🇪 op 10 maart 2023
Stijlnaam: 43 St. (PH,PZ,SL,T,TH)Geverifieerde aankoop
Rien de cassé, ou usé jusqu'à présent, SOLIDE!

Schmitz rudy

Beoordeeld in België 🇧🇪 op 10 januari 2023
Very happy with it.

Uit andere landen

MickeyMouse
4,0 van 5 sterren Buenas prestaciones, con algunas limitaciones.
Beoordeeld in Spanje 🇪🇸 op 23 juni 2019
Stijlnaam: 43 St. (PH,PZ,SL,T,TH)Geverifieerde aankoop
Your browser does not support HTML5 video.
 Motivo de la compra: Me hacía falta un kit de puntas de atornillar.

Este kit de 43 piezas de varios tipos:
Puntas cortas Philips, Pozidriv, Planas, Hexagonales y Torx. Y las mismas en puntas largas.
Puntas para tornillos hexagonales para 6mm, 8mm y 10mm.

Como he dicho me he comprado este kit ya que hace poco me compre un atornillador y necesitaba unas puntas.

Decir que he tenido y tengo varios kits y en suelto de varios tipos de puntas, pero quería tenerlo todo organizado y tener todas las que puedo necesitar en un solo paquete, también necesitaba las puntas largas para impacto y zonas de difícil acceso.

El sistema de colocación tanto para extraer cualquier punta como para proceder a guardarla en su sitio en muy fácil y el sistema de colores las identificas con mucha facilidad.

Principalmente las puntas que utilizo son las puntas Pz (Pozidriv) por el tipo de tornillo que más uso.

La colocación de las puntas es correcta y como he dicho no presenta ningún problema para extraer las mismas, las 43 puntas más llaves de vaso, son más que suficientes para realizar cualquier tarea en el hogar y fuera de él, las he utilizado tanto en atornillador normal DeWalt DCD796D2 y en atornillador de impacto DeWalt dcf887 y no han presentado ningún problema, de desgaste, como de partirse alguna punta.

Hay que tener en cuenta que no trae ningún mango o adaptador para poder utilizar las puntas, tal y como vienen en la caja, están más bien pensadas para uso en atornillador eléctrico o de batería, pero teniendo un mango porta puntas con adaptador para este tipo de puntas también sirve, para poder hacerlo de forma manual.

La caja es resistente y fácil de cerrar y abrir, cómoda de transportar y de guardar no trae enganche para colgarla en el cinturón, viene protegida en las esquinas, con goma blanda para evitar en caso de caída se raje la caja.

Las puntas hexagonales, el imán que trae es suficiente potente para poder sujetar el tronillo sin que se nos caiga, son resistentes y no he tenido ningún problema con ellas, ni se han pasado, ni rajado, de momento todo bien.

Cosas que no me han gustado:
El porta puntas con bloqueo, que en su interior tiene un imán, que me imagino que será para sujetar el tornillo el cual vamos atornillar, ya que para sujetar la punta ya tiene el bloqueo, es de tan poca potencia, que hasta ahora creo que solo me a podido coger uno o dos tornillos, y me refiero a sujetarlos para poder atornillar en sitios donde no te entra la mano, no me ha gustado, he tenido que solucionarlo imantando las puntas que más uso y cambiando el porta puntas por uno de mayor potencia de imantado, ya que este no tiene nada de fuerza , tenerlo en cuenta.

Lo mismo sucede con la punta extensora, si esta te puede sujetar el tornillo, la cual te sirve de guía, hasta el apriete final, pero como digo no tienen nada de fuerza estos dos imanes, y a mí personalmente, me gusta que el tronillo se quede sujeto, para poder atornillas en zonas de difícil acceso, y montando muebles hay muchas.

Conclusión: decir que este kit por todo lo que trae y el precio que tiene, que es prácticamente lo que puede valer un solo porta puntas decente y dado que la calidad es bastante buena, es estupendo para realizar tareas dentro y fuera del hogar, salvo por el pequeño detalle del imán del porta puntas, para mí es correcto.

Muchas gracias por haber leído mi comentario.
Klantafbeelding
MickeyMouse
4,0 van 5 sterren Buenas prestaciones, con algunas limitaciones.
Beoordeeld in Spanje 🇪🇸 op 23 juni 2019
Motivo de la compra: Me hacía falta un kit de puntas de atornillar.

Este kit de 43 piezas de varios tipos:
Puntas para tornillos hexagonales para 6mm, 8mm y 10mm.

Cosas que no me han gustado:

Muchas gracias por haber leído mi comentario.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeelding
237 mensen vonden dit nuttig
Andrea De Bei
4,0 van 5 sterren Ottime, solo un piccolo difetto
Beoordeeld in Italië 🇮🇹 op 21 maart 2023
Stijlnaam: 43 St. (PH,PZ,SL,T,TH)Geverifieerde aankoop
Ho subito avuto modo di provare questi inserti e ho notato subito la qualità superiore rispetto a quelli che ho ricevuto in dotazione col trapano avvitatore. La scatola è più ingombrante di quanto mi aspettassi quindi per comodità (essendo gli stessi identici 32pz) li ho sostituiti ai relativi slot nella valigetta dell' avvitatore, ma se non aveste questa possibilità il trasporto è comunque fattibile, certo non sta in una tasca o in un borsellino, ma può essere messa in qualunque cassetta.
Se posso trovare un difetto (che mi è dispiaciuto molto) che è i porta inserti (quello "normale" e quello con aggancio rapido) sono calamitati abbastanza da richiamare le punte ma non abbastanza da attrarre anche le viti, quindi continuerò (mio malgrado) ad utilizzare il mio vecchio porta inserti).

Sono comunque soddisfatto e le 4 stelle sono strameritate
Eddy ✅
5,0 van 5 sterren Très bien
Beoordeeld in Frankrijk 🇫🇷 op 25 maart 2023
Stijlnaam: 32 St. (PH,PZ,T,TH,S,HEX)Geverifieerde aankoop
Parfait j'ai toujours eu confiance à la marque Bosch pour la qualité de leurs embouts et surtout leur robustesse mise à part la boîte légèrement cassée ce qui perso me dérange pas tant que ça tout est parfait
Klantafbeelding
Yannick Falcetta
5,0 van 5 sterren Du Bosch Pro abordable
Beoordeeld in Frankrijk 🇫🇷 op 23 maart 2023
Stijlnaam: 43 St. (PH,PZ,SL,T,TH)Geverifieerde aankoop
Pour moi Bosch pro est une référence qualité-prix pour les professionnels et pour ce kit, cela le devient également pour des particuliers. La qualité semble être au RDV, plutôt complet, un must-have lorsque l'on possède une visseuse.
celio xavier da cunha
5,0 van 5 sterren Produto bosch é muito bom
Beoordeeld in Brazilië 🇧🇷 op 20 maart 2023
Produto muito bom
DEMSKI Patrick
5,0 van 5 sterren TOP PRODUIT
Beoordeeld in Frankrijk 🇫🇷 op 20 maart 2023
Stijlnaam: 32 St. (PH,PZ,T,TH,S,HEX)Geverifieerde aankoop
J'ai du acheter ces embouts suite à un vol dans mon garage.
Ceux ci remplacent aisément les anciens.
Je recommande ces outils à tous ceux qui veulent les employer
  • ←Vorige
  • Volgende→

Vragen? Snel antwoorden krijgen van recensenten

Vragen
Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.
Voer een vraag in.

Heb je de klantenservice nodig? Klik hier
‹ Alle details bekijken van Bosch Professional 43-delige Schroefbitset Extra Hard (PH-, PZ-, Hex-,...

Je onlangs bekeken items en aanbevelingen
›
Browsegeschiedenis bekijken of bewerken
Als je productpagina’s hebt bekeken, kijk dan hier om eenvoudig terug te gaan naar de pagina's waarin je geïnteresseerd bent.

Terug naar boven
  • Amazon Science
  • Welkom bij Amazon.com.be
Geld verdienen met Amazon
  • Je producten adverteren
  • Bescherm en bouw je merk
  • Verkopen op Amazon
  • Fulfillment door Amazon
  • Word partner
  • Uitgeven in eigen beheer
Amazon Betaalopties
  • Helpdesk betaalmethoden
  • Bancontact
We helpen je graag
  • Pakketten traceren of bestellingen bekijken
  • Verzendtarieven en -beleid
  • Amazon Prime