Amazon.com.be: Klantenrecensies: Fantasia Eenhoorn, meerkleurig, 15 cm

doorTy
Maat: 15 cmWijzigen
Een recensie schrijven
Hoe werken klantenrecensies en -beoordelingen

Klantenrecensies, waaronder sterbeoordeling van producten, geven klanten meer informatie over het product en helpen bij de beslissing of dit het juiste product voor hen is.

Om de totale sterbeoordeling en procentuele uitsplitsing per ster te berekenen, gebruiken we niet gewoon het gemiddelde. In plaats daarvan houdt ons systeem rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de recensent het item op Amazon heeft gekocht. Bovendien worden de recensies ook geanalyseerd op betrouwbaarheid.

Meer informatie over hoe klantenrecencies werken op Amazon
Alle koopopties bekijken

Meld je aan om recensies te filteren
Gefilterd op
1 sterFilter wissen
88 beoordelingen in totaal, 29 met recensies

Er is een probleem opgetreden tijdens het filteren van de recensies. Probeer het later opnieuw.

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands

Vanuit België

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Belgiëmet 1 ster

Uit andere landen

Matlouma
1,0 van 5 sterren Très déçue
Beoordeeld in Frankrijk 🇫🇷 op 29 december 2022
Maat: 23 cmGeverifieerde aankoop
Reçu mouillé dans son emballage. Après avoir ouvert le sachet, un odeur d'humidité nauséabonde émanant du produit. Très déçu surtout que c'était un cadeau de Noël.
Emily G
1,0 van 5 sterren Glitter falls off everywhere
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk 🇬🇧 op 31 augustus 2022
Maat: 15 cmGeverifieerde aankoop
No way I could give this as part of a birthday gift as the glitter falls off constantly. No parent wants glitter everywhere.
Frank the Tank
1,0 van 5 sterren Billiger Gold Glitzerstaub statt hochwertigem Stoff
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 13 oktober 2018
Maat: 15 cmGeverifieerde aankoop
Achtung, das aktuell von Amazon verkaufte Plüschtier entspricht nicht mehr der Abbildung! Meine Kinder und ich sind eigentlich große Fans der Plüschtiere von Ty, aber konkret bei der Minivariante der Carletto hat sich die Qualität deutlich verschlechtert.

Die vier Füßchen, die Ohren und das Einhorn sind inzwischen mit billigen Stoff überzogen, auf dem Gold Glitzerstaub klebt. Dieser löst sich Stück für Stück ab. Man hat überall Goldglitzer rum fliegen und außerdem ist es auch nicht schön, wenn die Kinder das ins Auge oder in den Mund bekommen, da Kinder Kuscheltiere ja gern auch mit ins Bett nehmen. Als ich vor gut einem Monaten das erste Carletta Mini gekauft habe, war an den genannten Stellen hochwertiger goldglänzender Stoff, bei dem sich nichts ablöste! So war das auch bei allen anderen Kuscheltieren von Ty, die wir bisher gekauft haben. Ich dachte zuerst, das wäre ein Einzelfall. Aber auch die Ersatzlieferung hatte die gleichen Qualitätsmängel. Ob sich die Qualität auch bei anderen Kuscheltieren das Herstellers geändert hat, kann ich aktuell nicht beurteilen.

Es bleibt nur zu vermuten, dass der Hersteller hier versucht die Gewinnmarge zu erhöhen in dem man billigere Materialen einsetzt. Sehr schade, gerade bei Kuscheltieren in einer höheren Preisklasse, erwartet man auch eine gewisse Qualität.
Klantafbeelding

Louise
1,0 van 5 sterren You will not receive the toy pictured but a cheaper version
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk 🇬🇧 op 5 maart 2022
Maat: 15 cmGeverifieerde aankoop
What you receive is not the toy pictured.
As mentioned before it is a cheaper version as the feet ears and horn are a cheap glitter which scratch’s and comes away.
G.John
1,0 van 5 sterren DO NOT BUY THIS PRODUCT
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk 🇬🇧 op 21 december 2021
Maat: 23 cmGeverifieerde aankoop
I am 99% certain this product is a fake, and if by some miracle it isn't then I'd still advise you to steer very well clear of it as the quality and finish is dire and absolutely not worth your hard earned money. embarrassingly bad.
Vincenzo
1,0 van 5 sterren Sconsiglio per neonati
Beoordeeld in Italië 🇮🇹 op 19 februari 2022
Maat: 15 cmGeverifieerde aankoop
L’articolo è carino , ma ha dei brillantini che vengono via quindi lo sconsiglio assolutamente per neonati e bambini che portano spesso le mani in bocca .
Amazon Kunde
1,0 van 5 sterren 2 Tiere, 2 offene Nähte, 2 traurige Kinder..
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 5 april 2021
Maat: 15 cmGeverifieerde aankoop
Leider schon das zweite Stofftier von der Marke, das ich bestellt habe welches innerhalb von einem Tag eine offene Naht am Rücken hat.. Einen Stern weil meine Kinder sie lieben..
Klantafbeelding
Amazon Kunde
1,0 van 5 sterren 2 Tiere, 2 offene Nähte, 2 traurige Kinder..
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 5 april 2021
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding
Ana A.
1,0 van 5 sterren Cuidado, No parece original!!
Beoordeeld in Spanje 🇪🇸 op 18 november 2019
Maat: 15 cmGeverifieerde aankoop
No sé si es el original, tenemos muchísimos de esta marca, en todos los tamaños y siempre, siempre aparece el nombre que le asignan escrito tanto en la etiqueta extraíble como en la etiqueta que tienen en la base cosida a la costura del peluche. En este caso en la etiqueta cosida no hay ningún nombre. Además, el cartón de etiqueta extraíble suele tener 4 partes, en este caso solo dos. Yo NO repetiré.
En todo caso el peluche está bien hecho y es bonito y de buen tacto.
Een iemand vond dit nuttig
kish
1,0 van 5 sterren TY Beanie Boo Plush - Fantasia the Unicorn 15cm, Pink
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk 🇬🇧 op 18 november 2019
Maat: 15 cmGeverifieerde aankoop
Legs and ears are too sparkly and the sparkles are falling all the time constantly unlike the original toy, the head alignment wrong (looking up somewhere instead of looking straight at you). which means it is definitly duplicate tiem.. be aware
Een iemand vond dit nuttig
Amazonian
1,0 van 5 sterren POOR QUALITY. VERY CHEAPLY MADE
Beoordeeld in de Verenigde Staten 🇺🇸 op 11 mei 2022
Maat: 15 cmGeverifieerde aankoop
This TY Beanie is made with very cheap quality material. It has very low quality material.
  • ←Vorige
  • Volgende→

Vragen? Snel antwoorden krijgen van recensenten

Vragen
Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.
Voer een vraag in.

Heb je de klantenservice nodig? Klik hier
‹ Alle details bekijken van Fantasia Eenhoorn, meerkleurig, 15 cm

Je onlangs bekeken items en aanbevelingen
›
Browsegeschiedenis bekijken of bewerken
Als je productpagina’s hebt bekeken, kijk dan hier om eenvoudig terug te gaan naar de pagina's waarin je geïnteresseerd bent.

Terug naar boven
  • Amazon Science
  • Welkom bij Amazon.com.be
Geld verdienen met Amazon
  • Je producten adverteren
  • Bescherm en bouw je merk
  • Verkopen op Amazon
  • Fulfillment door Amazon
  • Word partner
  • Uitgeven in eigen beheer
Amazon Betaalopties
  • Helpdesk betaalmethoden
  • Bancontact
We helpen je graag
  • Pakketten traceren of bestellingen bekijken
  • Verzendtarieven en -beleid
  • Amazon Prime