Amazon.com.be: Klantenrecensies: PILOT - 5 stuks Frixion Light Soft – uitwisbare markeerstiften in pastelkleuren – 1 blauw, 1 groen, 1 roze, 1 paars, 1 geel – wigpunt voor fijne of grotere streken
Ga naar primaire content
Alle
Prime Deals Coupons Cadeau-ideeën Verkopen Klantenservice Belgische merken
Deals
Amazon.com.be Onze Deals Coupons

• PILOT - 5 stuks Frixion Light Soft – uitwisbare markeerstiften in...
  • ›

1 ster

doorPilot
Een recensie schrijven
Hoe werken klantenrecensies en -beoordelingen

Klantenrecensies, waaronder sterbeoordeling van producten, geven klanten meer informatie over het product en helpen bij de beslissing of dit het juiste product voor hen is.

Om de totale sterbeoordeling en procentuele uitsplitsing per ster te berekenen, gebruiken we niet gewoon het gemiddelde. In plaats daarvan houdt ons systeem rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de recensent het item op Amazon heeft gekocht. Bovendien worden de recensies ook geanalyseerd op betrouwbaarheid.

Meer informatie over hoe klantenrecencies werken op Amazon
Alle koopopties bekijken

Meld je aan om recensies te filteren
Gefilterd op
3 sterrenFilter wissen
70 beoordelingen in totaal, 9 met recensies

Er is een probleem opgetreden tijdens het filteren van de recensies. Probeer het later opnieuw.

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands

Vanuit België

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Belgiëmet 3 sterren

Uit andere landen

Myriam M
3,0 van 5 sterren L'encre est trop déposée
Beoordeeld in Frankrijk 🇫🇷 op 15 oktober 2022
Geverifieerde aankoop
Bon j'ai voulu surligner sur le cahier effaçable... ça a tellement humidifié que l'écriture s'est diluée. J'ai donx voulu faire un trait plus rapide mais le surlignage ne se faisait pas bien .
Bon faut choper la technique et surtout attendre que cela sèche sur le cahier effaçable. Sinon ça se transfère sur la page qui la touche ....
Petit test sur un document imprimé... j'ai utilisé le rose et je me suis rendue compte que cela crée un film par dessus . En effaçant on voit de nouveau l'écriture net et bien noire , mais en attendant le texte ressort moins bien comparé à un flux normal ... (sur la photo le fluo jaune est un non effaçable)
Myriam M
Nea
3,0 van 5 sterren Tolle Farben, tolle Funktion, zu schnell leer
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 15 augustus 2022
Geverifieerde aankoop
Ich habe mir das Produkt (5 Farben im Set) bestellt, um Textstellen in Fachbüchern zu markieren. Die Pastellfarben gefallen mir gut. Auch die Funktion, dass ich falsch marktiere Textstellen korrigieren kann, indem mit der Rückseite des einzelnen Stifts über die betroffene Stelle gerieben wird, ist erwartungsgemäß gut.
Für mich ist der große Minuspunkt die Größe des Stifts/der Patrone. Der Textmarker ist kleiner/schmaler als die Produkte der Mitbewerber. Und das bedeutet, dass der Marker nicht länge hält. Bei mir waren es knapp 80 Seiten in einem Buch der Fachliteratur. Für den Preis ist die Lebensdauer m.E.n. viel zu kurz und ich nutze zukünftig wieder die Produkte der Mitbewerber. Hier kann ich keine falsch markierten Textstellen korrigieren, was ich einfach in Kauf nehme. Augen auf beim Markieren von Texten.
Ale.M.
3,0 van 5 sterren Buoni ma durano poco.
Beoordeeld in Italië 🇮🇹 op 10 december 2022
Geverifieerde aankoop
Your browser does not support HTML5 video.
 Pagati troppo per la resa ottenuta.
Dopo nemmeno 7/8 giorni di utilizzo tre di cinque evidenziatori non funzionano più.
(Libro di più o meno 190 pagine e ovviamente non tutto sottolineato dato che cambio spesso colore).
Purtroppo una delusione. Non li ricomprerei.
Nel video la differenza tra il primo utilizzo e l’ultimo.
2 mensen vonden dit nuttig
Emma Gibson
3,0 van 5 sterren Lovely erasable highlighters but…
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk 🇬🇧 op 5 april 2022
Geverifieerde aankoop
the purple seems to have no ink?
Een iemand vond dit nuttig
Rheka
3,0 van 5 sterren Etwas enttäuscht
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 18 maart 2021
Geverifieerde aankoop
Die Farben der Marker sind schön und der Versand war gut.

Leider schmieren sie, wenn man darunter mit Fineliner geschrieben hat. Bei Kulli ist das okay.
Will man den Marker wegradieren verschlimmert sich das Geschmiere nur weiter.

In Benutzung mit wiederverwendbaren Collageblocks vermiert es noch schlimmer...

Ich würde sie nicht unbedingt empfehlen, wenn man seinen eigenen Text markieren möchte.
Rheka
3,0 van 5 sterren Etwas enttäuscht
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 18 maart 2021
Die Farben der Marker sind schön und der Versand war gut.

Will man den Marker wegradieren verschlimmert sich das Geschmiere nur weiter.

In Benutzung mit wiederverwendbaren Collageblocks vermiert es noch schlimmer...

Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding
MG
3,0 van 5 sterren Certains sont plus secs que d'autres...
Beoordeeld in Frankrijk 🇫🇷 op 17 mei 2021
Geverifieerde aankoop
Attention à distance on ne peut pas tester les stylos... et certains je trouve la pointe très sèche contrairement à d'autres qui glisse bien... donc c'est la loterie... si ce sont des vieux stocks ou pas qui ont séché.
3 mensen vonden dit nuttig
stéphanie VILELA
3,0 van 5 sterren Peu visible pour des surligneurs et déjà sec
Beoordeeld in Frankrijk 🇫🇷 op 8 september 2021
Geverifieerde aankoop
Dommage très déçu par le rendu terne et les surligneurs sont très secs
Hoss, S.
3,0 van 5 sterren Super aber das nicht lange
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 8 juli 2020
Geverifieerde aankoop
Super Textmarker ! Allerdings ist bei mir nach 5 Monaten bei 3 der Stifte die Flüssigkeit/ Tinte farblos geworden, so als wäre diese verblasst. Das ist sehr schade. Ich bin mir sicher, dass sie n8cht leer sind, da wie gesagt noch eine farblose Flüssigkeit vorhanden ist.
Hoss, S.
3,0 van 5 sterren Super aber das nicht lange
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 8 juli 2020
Angelika Mücke
3,0 van 5 sterren Sehr schnell leer
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 30 januari 2020
Geverifieerde aankoop
Bei der Farbe steht zwar light, aber Farbton sehr schwach. Nach mehrmaligen Gebrauch nach einem Monat leider leer! Würde ich nicht nochmal kaufen, dann lieber die normalen Textmarker von Pilot
Vertaal recensie in het Nederlands

Vragen? Snel antwoorden krijgen van recensenten

Vragen
Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.
Voer een vraag in.

Heb je de klantenservice nodig? Klik hier
‹ Alle details bekijken van PILOT - 5 stuks Frixion Light Soft – uitwisbare markeerstiften in...

Je onlangs bekeken items en aanbevelingen
›
Browsegeschiedenis bekijken of bewerken
Als je productpagina’s hebt bekeken, kijk dan hier om eenvoudig terug te gaan naar de pagina's waarin je geïnteresseerd bent.

Terug naar boven
  • Amazon Science
  • Welkom bij Amazon.com.be
Geld verdienen met Amazon
  • Je producten adverteren
  • Bescherm en bouw je merk
  • Verkopen op Amazon
  • Fulfillment door Amazon
  • Word partner
  • Uitgeven in eigen beheer
Amazon Betaalopties
  • Helpdesk betaalmethoden
  • Bancontact
We helpen je graag
  • Pakketten traceren of bestellingen bekijken
  • Verzendtarieven en -beleid
  • Amazon Prime